Spoedgeval

Financiƫn

Voor allerlei informatie over tarieven, verzekeraars, vergoedingen, etc., bekijken: www.allesoverhetgebit.nl

Vanaf 1 januari 2017 sturen wij alle nota's, met uitzondering van zaken uit de basisverzekering (protheses en kinderen onder de 18 jaar) en klanten van CZ, niet meer rechtstreeks aan uw zorgverzekering. Deze nota's gaan eerst naar factoringbureau 'Infomedics'. Zijn dienen vervolgens, indien uw verzekering dat toestaat, de nota bij uw verzekering in en zullen eventuele eigen bijdrages aan u factureren.

 

Betaling

Bij ons worden uw nota's op twee manieren verzorgd: of wij declareren deze direct naar uw verzekering (zie boven) of wij declareren rechtstreeks aan u via declaratiebureau Infomedics. Helaas kunnen wij niet rechtstreeks naar alle verzekeringen declareren. Indien u niet wil dat uw nota rechtstreeks naar uw verzekering wordt gestuurd, verzoeken wij dat aan ons door te geven.

Pinbetaling of contante betaling is niet mogelijk.

Klik hier voor de tarievenlijst 2020, vastgesteld door de NZa.

Wij vinden dat tandheelkunde voor iedereen noodzakelijk is en bereikbaar dient te zijn. Ook in economisch mindere tijden. Kent u iemand die echt de eindjes niet meer aan elkaar geknoopt krijgt en daar tandheelkundig onder lijdt? Meldt u dan samen met hem of haar en dan bekijken wij wat we kunnen betekenen. Let op: aanmelding kan alleen geschieden door een reeds bij ons ingeschreven patiënt, de betrokkene mag wel een externe patiënt zijn.


Contactgegevens

Jagersbosstraat 12    

5241 JT  Rosmalen   

T  073 76 00 188    
info@tandartsmazairac.nl

Openingstijden

Ma: 8.00 - 21.00 uur
Di: 8.00 - 17.00 uur
Wo: 8.00 - 21.00 uur
Do: 8.00 - 17.00 uur
Vr: 8.00 - 17.00 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur

Avondopenstelling

Maandag- en woensdagavond tot  21.00 uur geopend!
Zaterdagochtend tot 13.00 uur geopend!
(telefonisch alleen voor dringende zaken bereikbaar)

Inschrijven als patiënt
Wijzig uw gegevens