Spoedgeval

Mondgezondheid

Er wordt vaak onderschat hoe belangrijk een gezonde mond is. Er komen steeds meer wetenschappelijke onderzoeken die duidelijke verbanden aantonen tussen allerlei orale problemen en lichamelijke problemen. Vooral, zelfs al milde, ontstekingen van het tandvlees blijken een behoorlijk lichamelijk effect te geven. Hieronder ook ernstige zaken zoals een sterk verhoogde kans op hart- en vaatziekten, reuma en diabetes.

Ook blijkt de impact van ontevredenheid over het gebit (veelal esthetisch) op het sociale welbevinden gigantisch te zijn. Als wij ons als praktijk serieus willen nemen, dienen we dan ook te streven naar gezonde monden waarover patiënten tevreden zijn.

Samen met u werken aan tevredenheid van het gebit hebben we in de afgelopen jaren veel gedaan en zullen we blijven doen. Gezien alle onderzoeken gaan we nu ook nog meer aandacht schenken aan het tandvlees (dat deden we al, maar we worden strenger). Hiertoe hebben we een mondhygiëniste weten te vinden die met ons samen wil werken; Lizzy Mauriks. Samen gaan we dan ook aan de slag om uw tandvlees gezond te houden om zodoende uw lichamelijke gezondheid ook optimaal te houden.

Voor overige zaken over mondgezondheid: zie www.allesoverhetgebit.nl


Contactgegevens

Jagersbosstraat 12    

5241 JT  Rosmalen   

T  073 76 00 188    
info@tandartsmazairac.nl

Openingstijden

Ma: 8.00 - 21.00 uur
Di: 8.00 - 17.00 uur
Wo: 8.00 - 21.00 uur
Do: 8.00 - 17.00 uur
Vr: 8.00 - 17.00 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur

Avondopenstelling

Maandag- en woensdagavond tot  21.00 uur geopend!
Zaterdagochtend tot 13.00 uur geopend!
(telefonisch alleen voor dringende zaken bereikbaar)

Inschrijven als patiënt
Wijzig uw gegevens