Spoedgeval

Behandelingen

Op www.allesoverhetgebit.nl vindt u veel informatie over de diverse behandelingen die tandartsen kunnen uitvoeren, het gebit, etc. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn een algemene praktijk waarbij iedereen welkom is. De nadruk ligt op het levenslang begeleiden van onze patiënten in het gezond houden van hun mond. Om dit te kunnen bereiken, is preventie een belangrijk middel. Vandaar dat wij gebruik maken van zowel een preventie-assistente als een mondhygiëniste. Het is een utopie, maar eigenlijk zouden we geen gaatjes meer willen zien in de praktijk.

Mocht het toch nodig zijn om tot behandeling over te gaan, soms preventief, soms restauratief of soms afbouwend, dan voeren wij in principe alle behandelingen zelf uit. Voor u wel zo prettig, want dan blijft u altijd op hetzelfde adres. Mocht het echter toch zo zijn dat uw specifieke probleem meer aandacht of specialisme nodig heeft, dan beschikken wij over een groot netwerk om u ook hierbij van dienst te kunnen zijn. Omdat wij hierbij de regie behouden, weet u zeker dat alles goed verloopt.

Vooral de behandeling van angstige mensen, kinderen en het oplossen van esthetische vraagstukken zien wij als een uitdaging en gaat ons goed af.

Bijzondere doelgroepen zoals mensen met een handicap of psychologische problematiek behandelen wij met veel inzet. Veelal is dit gewoon mogelijk in onze praktijk. Soms is er echter hulp nodig van een specialistisch centrum, waarvoor wij dan zorgdragen.

Samengevat:

  • wij voeren alle algemene behandelingen zelf uit
  • extra aandacht voor preventie, vooral in samenwerking met mondhygiëniste
  • veel affiniteit met angstige patiënten, kinderen, patiënten die extra aandacht nodig hebben, maar vooral gezellige patiënten
  • Paul is erg goed in uitgebreide plannen en klein chirurgische ingrepen
  • Daphne en Usha zijn erg goed in behandelingen van kinderen en angstige mensen
  • Marieke is erg goed in wortelkanaalbehandelingen
  • Vincent is erg goed in esthetische behandelingen en uitgebreide behandelingen zoals kronen, bruggen en implantaten
  • daar waar nodig verwijzen we naar een parodontoloog (tandvleesspecialist), orthodontist, endodontoloog (wortelkanaalbehandelingspecialist) en/of implantoloog

Contactgegevens

Jagersbosstraat 12    

5241 JT  Rosmalen   

T  073 76 00 188    
info@tandartsmazairac.nl

Openingstijden

Ma: 8.00 - 17.00 uur
Di: 8.00 - 21.00 uur
Wo: 8.00 - 21.00 uur
Do: 8.00 - 17.00 uur
Vr: 8.00 - 13.00 uur

Avondopenstelling

Dinsdag- en woensdagavond tot  21.00 uur geopend!
(telefonisch niet bereikbaar)

Inschrijven als patiënt
Wijzig uw gegevens