Spoedgeval

Nieuws

Per direct ruimere openingstijden bij de mondhygiëniste:

Maandag, dinsdag, donderdag: 08.00 - 17.00 uur.
Woensdag: 12.00 - 21.00 uur.

 

 

Per 1 april 2014 hebben we als een van de eerste praktijken in Nederland het Lean en Mean principe toegepast. Op deze manier zijn de diverse processen binnen de praktijk in kaart gebracht. Hierbij wordt er nu gebruik gemaakt van handige visuele instrumenten zodat er geen fouten gemaakt kunnen worden. Voor onze patienten betekent dit dat de patientenveiligheid optimaal gewaarborgd is! Voor ons betekent dit dat we ons optimaal bezig kunnen houden met onze patienten in plaats van processen. Ook daar profiteren onze patienten dan weer van.


Helaas heeft Achmea met al haar labels de declaraties zo ingewikkeld gemaakt, dat wij per 1 januari 2014 niet meer rechtstreeks naar hen kunnen declareren. Onze excuses voor het ongemak.

Inmiddels hebben wij met alle grote verzekeraars afspraken gemaakt (CZ, VGZ, DeltaLloyd, OHRA, Menzis, Anderzorg, Azivo, Achmea, ZilverenKruis, IZZ, IZA, Aevitae, Turien inclusief alle sublabels (dit lijstje is niet compleet)). Hierdoor kunnen wij onze declaraties meteen met uw verzekeraar afhandelen zonder dat u daar omkijken naar heeft. Ook levert dit bij sommige verzekeraars (o.a. Menzis, Azivo en Anderzorg) voordelen voor u op in het kader van uitgebreidere vergoedingen.


Afgelopen voorjaar hebben wij een enquete gehouden onder onze patiënten. Met de uitkomsten hiervan zijn wij zeer tevreden en wij zullen onze uiterste best blijven doen om u zo goed mogelijk te behandelen. Zie verder op onze site onder 'patiënten ervaring'.


Vanaf 1 januari 2013 zijn de tarieven weer vastgesteld door de Nederlandse Zorg Autoriteit, kijk voor meer informatie op onze site onder 'financiën'.


Contactgegevens

Jagersbosstraat 12    

5241 JT  Rosmalen   

T  073 76 00 188    
info@tandartsmazairac.nl

Openingstijden

Ma: 8.00 - 17.00 uur
Di: 8.00 - 21.00 uur
Wo: 8.00 - 21.00 uur
Do: 8.00 - 17.00 uur
Vr: 8.00 - 12.30 uur

Avondopenstelling

Dinsdag- en woensdagavond tot  21.00 uur geopend!
(telefonisch niet bereikbaar)

Inschrijven als patiënt
Wijzig uw gegevens