Vacature tandarts

Vacature: BIG geregistreerde tandarts voor praktijk in Rosmalen

Werkdagen: Vrijdag, overige dagen in overleg
Contracttype: in overleg
Honorering op basis van omzetpercentage

Wie zijn wij:

Voor onze moderne groepspraktijk, gelegen in Rosmalen, zijn we op zoek naar een BIG geregistreerde tandarts die goed werk levert en tegelijkertijd van Brabantse gezelligheid houdt. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundige en leuke teamleden. Zo hebben we een implantoloog, endodontoloog, chirurgisch tandarts, mondhygiëniste, etc. Uiteraard beschikken we ook over alle moderne middelen; onder andere microscoop, CBCT, intra-orale scanner, etc. Ben jij die enthousiaste tandarts die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een parttime functie in loondienst of als zzp’er.

Afhankelijk van je wensen spreken we af hoe je wil werken, of je bijvoorbeeld alle behandelingen wilt doen, of een deel, of je wilt specialiseren in een deelbehandeling. Bij ons is alles bespreekbaar zolang je gemotiveerd bent. Alle honoreringstypen zijn bespreekbaar: zzp, loondienst, etc.

Functieomschrijving:

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Uiteraard communicatief sterk met patiënten, collega’s en personeel. Het liefste wil je voor een lange tijd bij ons werken omdat wij het belangrijk vinden dat onze patiënten een vertrouwensband opbouwen met de tandarts en zich veilig voelen. Alle mogelijke behandelingen worden uitgevoerd, mocht je ergens niet comfortabel bij voelen, dan wordt dat intern of extern doorverwezen. Hier heb jezelf de regie over.

Wat wij bieden:

Een gezellige praktijk met Brabantse gezelligheid. Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Mede door de groeiperspectieven (ook voor onze 2elocatie in Den Bosch), een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit. Uiteraard voldoet onze praktijk aan alle voorwaarden, wet- en regelgeving en hoef je als tandarts alleen goed voor de patiënten te zorgen, wij doen de rest.

Wij zijn dan ook op zoek naar een echte teamplayer die ons team wil komen versterken.
Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:00 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 08:00-17:00

Dinsdag
08:00 – 21:00
Telefonisch bereikbaar van 08:00-17:00

Woensdag
08:00 – 21:00
Telefonisch bereikbaar van 08:00-17:00

Donderdag
08:00 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 08:00-17:00

Vrijdag
08:00 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 08:00-12:00