Vacature tandartsassistent

Vacature tandartsassistent Rosmalen

Minimale aantal uren: 32

Wat wij zoeken?

Voor onze moderne groepspraktijk zijn wij opzoek naar een enthousiaste preventie assistente of een ervaren assistente die ons team komt versterken met zijn sociale en tandheelkundige vaardigheden. Wil je graag werken in een goed georganiseerde praktijk met een jong fris energiek team? Ben je een echte teamplayer en ben je flexibel ingesteld? Dan is deze baan je op het lijf geschreven.

Wij willen de patiënten de beste hoog mogelijke tandheelkundige zorg bieden door te in blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundige personeel en vinden wij het belangrijk dat naast de patiënt vooral ook de medewerker centraal staat.

Functie-eisen

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Daarnaast kun je goed organiseren en administreren omdat dit de voorwaarden creëert om zo optimaal mogelijk de patiënten te behandelen en de verwijzers te ondersteunen. Alle assistentes zijn opgeleid om diverse behandelingen zelfstandig te mogen uitvoeren, bijvoorbeeld verdoven, tandsteen verwijderen, foto’s maken, scans maken, etc. Ervaring als assistente en een diploma zijn een pré. Handelingen die je nog niet kunt, helpen we je graag leren.

Wie wij zijn?

Tandartsenpraktijk Mazairac in Rosmalen is een jonge en groeiende organisatie en is recent de samenwerking aangegaan met Tandartspraktijk Zuid Willemsvaart te ’s-Hertogenbosch. Waar mogelijk maken we de praktijken leuker en beter.

Op onze locatie in Rosmalen bestaat ons team uit: 5 tandartsen, 1 chirurgisch tandarts/implantoloog, 1 endodontoloog, 2 mondhygiënisten, 10 assistentes, een tandtechnieker en een praktijkmanager. De praktijk is ruim opgezet en voorzien van vele moderne middelen (microscoop, mondscanner, CBCT, beetscanner, freesmachine, etc.). Onze locatie in ‘s-Hertogenbosch is een kleinschalige praktijk met 2 tandartsen en 3 assistenten. Ook deze praktijk beschikt over alle moderne apparatuur.

Wat wij bieden?

– Goede ondersteuning intern.
– Vele groeiperspectieven in een interessante werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.
– Vakantiegeld
– Pensioen
– Reiskostenvergoeding
– Fietsplan
– Bonusregelingen
– Een gezellige informele werksfeer
– Teamuitjes

Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu . In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.

Contractduur 12 maanden
Soort dienstverband: Parttime/Fulltime, Bepaalde tijd

Werkschema:
• Maandag – Vrijdag
• Eventueel weekend of avonden indien gewenst (in overleg)

Opleiding:
• MBO (Aanbevolen)

Thuiswerken:
• Nee

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:00 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 08:00-17:00

Dinsdag
08:00 – 21:00
Telefonisch bereikbaar van 08:00-17:00

Woensdag
08:00 – 21:00
Telefonisch bereikbaar van 08:00-17:00

Donderdag
08:00 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 08:00-17:00

Vrijdag
08:00 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 08:00-12:00